Hur håller du kärleken levAnde?

Idag är det 23 år sedan jag och min man dansade tryckare och blev ihop. Vi har hållit ihop sen 1993! Det året tittade vi på Jurassic Park och lyssnade på No limit med “2 unlimited! Tänk att tiden gått så fort men ändå står lite stilla… Min man och jag har haft både toppar och djupa dalar. Vi har gått genom en massa gegga tillsammans och kommit ur det med mer styrka. Livet händer och vi delar det med varandra. 23 är en magisk siffra för oss. Vi är båda födda den datumen. Vi förlovade och gifte oss den datumen. Vi var två vackra själar som skapade tre underbara barn! <3

 

 

Jag tänkte dela med mig om vad jag tycker är viktigt i mitt förhållande till Jocke. Det är inte ofta vi bråkar och när det händer är det småsaker som känns så löjliga i efterhand! Men det är ganska najs att bli sams igen…. 😉

 

1. Skratta tillsammans.

2. Ta på varandra. En lätt smekning när ni går förbi varandra.

3. Lyssna på varandra. Ni behöver inte vara överens.

4. Ta inte varandra för givet.

5. Älska med varandra. Ta er tid för njutning.

6. Vårda era egna intressen.

7. Lyft varandra! Vi har alla styrkor och missförstådda svagheter.

8. Var sak har sin tid. En del saker få stå tillbaka för annat. Ta det lugnt och ha tillit till att det kommer tillbaka.

9. Svårigheter kommer och är en möjlighet att växa och utvecklas tillsammans.

10. Komplimentera varandra så mycket ni kan! Alla gillar att få komplimanger….

11. Hitta ert sätt att leva. Inte vad som förväntas av er. Ni är unika tillsammans. <3

 

Vi brukar lägga små lappar till varandra och jag blir lika rörd varje gång! <3 <3 <3

 

 

 

Ta hand om dig och kramas mycket! <3

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *