Detta är Håkan Hellström rädd för!

0

Vilken magisk konsert med Håkan Hellström igår! Publikrekord med 70 144 som njöt av föreställningen! Helt galet och vilket tryck det var! Hade Ullevi haft tak så hade det lyft kan jag lova dig! Och vilka gästspel dessutom! Duett med Miriam Bryant och Seinabo Sey….. Helt galet bra!! Att Thåström gled ut på scen och sjöng var verkligen oväntat och sjukt bra! Gåshud på hög nivå! Jag kan ju tillägga att jag inte är något Hellström-fan egentligen men herrejisses vilken entertainer! Jag är sjukt imponerad!!

Jag är tacksam över att mannen min bad mig att fixa biljetter. Det blev lite stressigt när jag skulle göra det och var osäker in i det sista på om de var äkta eller inte… Riktigt bra platser fick vi!

Hatten av för Håkan! Detta kommer jag ALDRIG att glömma! Här kan du se en film mannen min filmade när han sjöng “Valborg” Kan du inte se den så kommentera och jag skickar filmen på annat sätt! Lovely! <3

Det var så underbart ärligt och fint när han i slutet av konserten berättade vad han var rädd för. Krig, svält, tittade upp och sa “universum”, att barnen ska göra sig illa men mest av allt att hans mamma skulle väcka honom och säga:

– Det är dags att gå till skolan Håkan!

Man behöver inte vara bäst på att gå i skolan för att lyckas. Det är så kort tid i livet. Njut av stunden och älska dig själv för den du är. <3

 

Pussinuss

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke