Vad är semester för dig?

I fredags började vår bilresa ner mot Porec i Kroatien. Vårt första delmål var Rosenheim i Tyskland. Där skulle vi tillbringa natten för att sedan köra vidare. Min man är den som planerar och jag bara hänger på… Det brukar bli bäst så. 🙂 Vi hade inte planerat in alla bilköer och vägarbeten längs vägen… Det tog minst två timmar mer än vi trodde.

När vi äntligen var framme i Rosenheim så ville vi bara få i oss mat i våra hungriga kroppar! Resten av gänget ville ha schnitzel och jag hade suttit i bilen en bra stund och längtat efter en riktigt smarrig sallad!! Restaurang “Mail Keller” som vi hamnade på var inhemsk med schnitzel och hade förvånansvärt sju vegetariska alternativ!! Det är sjukt ovanligt för att vara en “vanlig” restaurang! Jag åt den godaste sallad i hela mitt liv!! Balsamicovinägrett och stekta grönsaker i filodeg. Sjukt gott!!

 

 

Vårt rum hade glasdörr utan möjlighet att låsa…. Hur i hela friden tänkte man där??!!!

Utvilade dagen efter åt vi en god hotellfrukost och sedan sammanstrålade vi med min brorsa och hans familj. Färden gick vidare mot Porec! Ännu mer vägarbete!!

 

Nu har vi sovit i detta underbara hus och mysiga trädgård en natt…. Blommor som doftar gott…. Barnen njuter, vuxna njuter…

 

 

Nu längtar vi bara efter att de ska bli klara med asfalteringen utanför vårt hus… Hihi… 🙂

 

Det som är viktigt för mig med semester är att slappa och ta det lugnt. Njuta av ledighet och måsten…. Detta är fjärde året vi semestrar med min brorsa och hans familj och vi trivs så bra ihop! Varför?

– Vi tar dagen som den kommer.

– Vi planerar inte flera dagar framåt.

– Vi hjälper varandra.

– Alla behöver inte göra samma sak.

 

Det är semester för oss!! Vad är viktigt för dig? Kommentera gärna i bloggen! Jag är nyfiken… 🙂

 

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *