Plivice. Spänd som en pilbåge både dit och hem men totally worth it!!

Jag hade ett utflyktsmål i sikte denna semestern. För några år sedan träffade jag en kvinna från Kroatien och hon pratade sig varm om Plivice. Idag körde vi dit. 3½ timme enkel tur med mycket serpentinvägar. Shit!! Det testade verkligen min höjdrädsla….. Många tokiga “tänk om” dök upp i mina tankar….

När vi äntligen var där så släppte jag dem…. Herre jisses vad vackert! Många fotsteg har vi tagit idag men det var det verkligen värt! Så vackert! Jag låter bilderna tala för sig själv…

 

 

 

 

 

 

 

 

Vilken kraft det finns i vatten. Det kan vara lugnt och stilla. Det kan forsa med full kraft! Balans, det handlar om balans. Vi behöver vatten men för mycket av det kan ta död på oss. Lagom är bäst. I alla lägen. Kroppen strävar hela tiden efter jämvikt….

 

Pussinuss

2 thoughts on “Plivice. Spänd som en pilbåge både dit och hem men totally worth it!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *