Därför slår dina drömmar inte in!

Jag satt i bilen på väg hem från två veckors semester i Porec. Läste i min bok när en mening tog andan ifrån mig! Vände blicken ut mot det vackra landskapet. Andades och lät budskapet landa i kroppen.

 

När du känner dåligt samvete över det du drömmer om så kan den inte slå in. Det blir kortslutning i universum. Din dröm och dåligt samvete kan inte vara i samma rum!!

 

Det är helt ok att vilja ha mer än det du har idag! Det gör inte dig till en “dålig” person. Lita på mig. Du vill utvecklas. Ha mer. Känna mer lust. Glädje. Skratta mer.

Känn inte dåligt samvete för att du vill ha mer än det du har idag! Det innebär inte att du inte uppskattar det du har. Det finns ett överflöd av allt. Känner du brist så upplever du brist. När du öppnar ditt sinne för överflöd så kommer du att uppleva det!

 

Jag vill ha frihet, självkärlek, trygghet i min egen kropp, glädje, simplicity, hälsa för alla, romantik, närVarande, fred på jorden, förståelse för varandras olikheter, stillhet, rörelse framåt, motorcykelkörkort, dykarcertifikat, mycket pengar, ett hus vid havet, balans, mer upplevelser, fokusering…..

Jag kan fortsätta i evigheter…. Vad vill du ha? Kommentera i bloggen. Kort eller långt. Jag vill lära känna dig. Vad vill du ha mer av och vem är du?

 

Pussinuss

16 thoughts on “Därför slår dina drömmar inte in!

 1. Jag vill ha mer pengar att göra roliga saker för, få en figur som stämmer med mitt inre. kärleksfull partner att älska. Hitta trevlig vänner. Jag vill att mina barn lever i kärlek. Att mina barnbarn blir härliga andliga kärleksfulla starka personer. Jag vill få bättre intuition och öra,se bättre de budskap ämnade för mig.

  1. Låter underbart! <3 Vad kan du göra mer av idag för att komma närmare dina önskningar?

 2. Jag vill vara hemma i mig själv och i min kropp, jag vill vara mig själv och trivas som mig själv, jag vill att mina/våra filmer blir världssuccéer, jag vill bli en världsstor sångerska, artist och låtskrivare, jag vill vara fri, lycklig, kärleksfull mot mig själv och andra, jag vill dela med mig av min visdom, jag vill beröra andra, jag vill väcka känslor och hela, jag vill ha ett enkelt och lätt liv med massa flöde och överflöd, jag vill ha underbara relationer, jag vill ha en stark och fri sexualitet, jag vill köpa mitt drömhus i Los Angeles och en mysig fin sommarstuga i Sverige, jag vill vara trygg och balanserad, jag vill hjälpa miljontals människor, jag vill leva fullt ut, jag vill ha massa roligt, jag vill roa andra, jag vill väcka andra, jag vill förändra, jag vill hjälpa jorden.

 3. Jag vill ha….ro i kroppen och hjärtat, möjlighet att jobba så mkt jag orkar, mer pengar än jag har, en resa till England, fler tränings redskap…..kommer inte på fler saker 😃

  1. Tack för dina tankar… <3 Bara att fundera över sina önskningar sätter igång processer i kroppen.

 4. alldeles rätt har du
  Jag vill oxå, påbörjat böcker om det du skriver, gått på coaching osv osv
  Men näää
  Inget händer, varför
  Jag vill vara ekonomiskt oberoende
  Ha drömjobbet
  Bo i min Skånelänga
  Vara författare
  Osv oSv
  Jag önskar men inget händer

  1. En idé kan vara att göra något litet varje dag som tar dig mot dina drömmar. Det behöver inte vara komplicerat eller stort…. Skriv lite varje dag eller något annat som skapar glädje och frihet för dig. <3

 5. Jag vill ha trygghet, äkta kärlek, vänlighet, trogna vänner, glädje, acceptans, närvaro, andlighet, ett öppet sinne, värme och djup i mina relationer, ärlighet, substans i intressanta diskussioner, ömhet, smek och kel från en partner, roliga upplevelser, sunda vanor, nya intressen, berikande möten, trohet, hoppfullhet, sanning, styrka, kommunikation, att dela liv och njutning med någon i ömsesidighet. Tacksamhet , att tro att jag kan få allt detta, ett gott liv, tillit.

 6. Jag vill kunna åka i sommar till Grekland, en trevlig lite grekisk ö. Med sol, värme. Bad i poolen och havet. Äta grekisk mat, feta ost, Grekisk sallad. Fånen solbränd kropp. Känna sanden mellan tårna och Yoga på morgonen innan frukost

 7. Jag vill vara fri, känna mig lycklig, hitta min passion i livet, bli fri från gamla “spöken”, kunna förlåta och glömma. Jag vill bli rik, kunna köpa ett radhus med en liten trädgård och en rastgård till katterna. Jag vill ha äkta kärlek, trygghet och kunna finna ro i själen. Listan skulle nog kunna gå i all oändlighet… det är så mycket som jag önskar och längtar efter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *