Var ärlig med vad du vill ha i ditt liv! Låt egot och själen gå mot samma mål!

Ingen annan än du vet vad du vill ha och behöver. Du kan få råd av andra. Det är upp till dig att lyssna till det som känns bra för dig. För det är ju faktiskt det livet handlar om. Att känna sig bra. Att må bra.

Jag har slutat att sätta mål som inte är i linje med min själ. Min själ och ego måste vara synkade för att det ska kännas bra (och det var ju det som livet handlar om). Vad innebär det då att synka ego med själen? Jo, att jag är ärlig med det jag vill ha och kopplar samman det med rätt intention. Då händer det grejer kan jag lova! Det fungerar inte om du får dåligt samvete för det du vill ha. Så många önskningar som vi alla har trängt undan för att de inte är ok. Du finns säkert en massa saker du vill ha i ditt liv som någon har sagt åt dig att det inte är ok. Vad kan det vara undrar du kanske…. Jag lyssnade på en session i självcoachingsprogrammet  tidigare idag och där tas exemplet makt upp. Är det ok att säga att man vill ha makt? Nej, oftast inte men vem vill ha en ledare som inte har makt? Tänk dig Martin Luther King, Nelson Mandela eller Moder Teresa utan makt… Det hade inte varit så framgångsrika om de inte hade haft makt att leda och förändra världen. När du sätter egots önskan i rätt intention med själen så kan egot inte missbruka sina styrkor.

Jag har slutat jämföra mina önskningar med andras. Det finns ingen anledning att göra det. Det finns ingen som jag! Jag är unik precis som du.

Vad vill du ha i ditt liv? Det behöver inte vara något stort eller grandiost. Alla behöver inte önska sig fred på jorden. Det kan handla om att du vill ha en ny bil, äta ute på restaurang eller att förlåta någon. Det kan också vara att bli rik och berömd eller att ha ett jobb som är tryggt. Det kan ta tid att verkligen känna in vad det är du behöver och vill ha. Ibland är våra önskningar maskerade. Du behöver ha tålamod med dina känslor och tankar. När det är rätt så känner du det i kroppen. Eller så behöver du bli coachad för att hitta svaret som bor inom dig.. Hör av dig i så fall…

 

Maskerade känslor är när vi aldrig är nöjda. När du nått din önskan men ändå inte känner dig bra inuti….

 

Pussinuss

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *