Vilket är ditt drömjobb?

Härom veckan stod jag i köket och skulle uppdatera mitt apple-id. Det kom upp två säkerhetsfrågor som jag skulle svara på och den första var:

 

Vilket är ditt drömjobb?

 

Jag funderade och funderade och huvudet känns helt tomt! Jag varken kan eller vill välja! Varför måste jag göra det? Jag följer mitt eget flöde och gör det som känns kul just nu! Det går alldeles utmärkt att göra det man är bra på och tycker är kul bara man hittar rätt människor runt omkring sig som stödjer en. Och att det givetvis genererar en inkomst! 🙂

När jag var liten ville jag bli flygvärdinna. De hade fina kläder och så fick de resa jorden runt. Hur najs är inte det?  Jag hade också en period då jag ville bli “sjungerska” dvs sångerska. Hihi…:)  Jag och min bästa vän sjöng mycket ihop! Till och med när vi gungade på lekplatsen så hördes vår sång ända hem! 🙂 Vi var kreativa som attan och skapade saker som vi sedan sålde. Allt från att plocka blommor till att måla stenar…

Sedan kom allvaret och det var dags att göra ett realistiskt val. De stora drömmarna fick stå tillbaka. Varför skulle just lilla jag lyckas med mina idéer? Hur skulle jag tjäna pengar på det? Nej, de tryckte jag undan och bestämde mig för att bli ekonom eller nåt åt det hållet. Den arbetskraften behövdes ju och jag gillade klädkoden… Det i sin tur ledde till att jag skolkade mig genom nästan hela gymnasietiden. Jag kände inte att jag passade in. Helt fel val för mig! Det var inte alls jag! Men hade jag inte valt som jag gjorde så hade jag inte suttit i min säng och skrivit om just detta på bloggen. Saker och ting sker i mitt liv för att det har ett syfte. Goda som hemska… Kanske blir just du inspirerad av mina ord. Vad vet jag?!

 

 

 

I LifeSpider-System arbetar vi utifrån något helt annat! Vi har en rak kommunikation där alla känslor och behov får finnas. Vi gör det vi är bra på eller till och med bäst på! Så länge energin och glädjen finns så kör vi på. Jag har i hela mitt liv längtat efter att vara delaktig i något som detta. Känslan av betydelsefull är viktig för mig och här kan jag känna just att jag är värdefull och kompetent! Lovely <3

 

 

Kommentera jättegärna i bloggen vad ditt drömjobb är! Jag är supernyfiken på dig!!

 

 

 

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *