Därför är det ganska tyst i min blogg!

I söndags körde jag upp till Göteborg för att heja på min Isac som deltar i Gothia cup i år. Resan blev lång eftersom vi hamnade i bilkö i över en timme!! Det var tydligen 6 bilar som hade krockat!! Usch!! Jag hoppas att det gick bra för alla!❤️ Tänk på att håll avståndet ute på vägarna! Viktigt, mycket viktigt!

 

image

 

 

Igår var vi på invigningen och det var en mäktig känsla!! Så många nationer som finns i Göteborg just nu!! Helt galet! När de vackra raketerna sköts upp i luften kunde jag inte låta bli att tänka att det är sjukt mycket pengar dom åker rakt upp i luften!!

 

Nu ska pågarna duscha och sen väntar Liseberg!! Hur resultatet har gått? Vem bryr sig? Vi har kul och det är det viktigaste!!

 

Pussinuss

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *