Därför är det ganska tyst i min blogg!

0

I söndags körde jag upp till Göteborg för att heja på min Isac som deltar i Gothia cup i år. Resan blev lång eftersom vi hamnade i bilkö i över en timme!! Det var tydligen 6 bilar som hade krockat!! Usch!! Jag hoppas att det gick bra för alla!❤️ Tänk på att håll avståndet ute på vägarna! Viktigt, mycket viktigt!

 

image

 

 

Igår var vi på invigningen och det var en mäktig känsla!! Så många nationer som finns i Göteborg just nu!! Helt galet! När de vackra raketerna sköts upp i luften kunde jag inte låta bli att tänka att det är sjukt mycket pengar dom åker rakt upp i luften!!

 

Nu ska pågarna duscha och sen väntar Liseberg!! Hur resultatet har gått? Vem bryr sig? Vi har kul och det är det viktigaste!!

 

Pussinuss

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke