Det är nu du ska bestämma hur du vill att din höst ska bli!

Jag har precis avslutat ett utbildningsmöte med fantastiska kurskamrater och Birgitta Granström! Inte ofta jag svär men fy fasiken vad jag är tacksam för att Birgittas och mina vägar korsades för tre år sedan med hjälp av Anna Åberg. Då var jag på en plats i livet när jag längtade efter ett liv i frihet! Hade en massa affärsidéer som jag ville dela med mig av. Jag ville bli digital nomad och det drömmer jag fortfarande om. Idag utbildar jag mig till coach och det är min frihet! Jag får människor att tro på sig själv igen! Att sluta trycka undan känslor som någon har sagt inte är ok. Som Birgitta vänligt och bestämt klargjorde för oss ikväll. – Ni kommer aldrig att passera en gräns som ni inte kan hantera och anledningen är att ni känner er själva så väl! Det är en av “självcoachningsprogrammets” många fördelar i livet. Jag dömer inte. Alla känslor behöver få omsorg.

Ikväll kl 22:45 står vi inför en magisk nymåne. Det är nu du och jag ska fatta de beslut om hur vi vill att hösten och ja, resten av våra liv ska vara! Känn efter vad hjärtat vill. Hjärnan hänger på det lovar jag!!

Tänk inte hur! Det skapar bara hinder. Hur ska du egentligen kunna ha kunskap om hur när du inte kan se in i framtiden? Lösningar kan öppna sig på oanade sätt. Ha tillit till din egen kraft.

Nymånen handlar om att släppa det gamla, påbörja nytt och att bjuda in ny energi. Ta några djupa andetag och andas ut det gamla och in med det nya! Själv ska jag göra en liten meditation och bjuda in alla framgångar jag önskar för mig.

Pussinuss

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *