Utan detta hade jag legat som en blöt fläck på golvet då och då!

0

Igår hade vi kalas för min man. Det är så härligt när vi alla ses och det blir en hel del galenheter och skratt. Det varvas med allvar och tårar. Min svägerska gratulerade mig till min återpublicering av ett blogginlägg jag skrivit när jag höll på i köket med att förbereda maten. Sedan undrade hon nyfiket vad Lifespider är och hur hon skulle kunna närma sig det. Jag vet ju vad det innebär men kunde inte förmedla det vidare till henne. Frustrerande! Då bestämde jag mig för att hitta ett enkelt och begripligt sätt för att få världen att förstå! Hur ska jag annars kunna sprida det vidare?

Det finns många olika nivåer i Lifespidersystem om jag uttrycker det så…. Jag ska försöka att förklara en av dem. Håll utkik efter fler!

Bronze.- Självcoachningsprogrammet.

Det är en utbildning i självledarskap. Att aktivt ta ansvar för sitt liv. Många av de som går programmet har länge sökt efter något mer. De känner sig fast i ekorrhjulet och behöver hjälp att få ut den potential som finns där inombords! De är trötta på att kontrolleras och kämpa sig genom livet. De är fulla av idéer men utan riktning så det blir bara pannkaka! De har provat på en massa andra kurser och webinarer men utan att hitta rätt!

Den består av åtta moduler som du arbetar dig genom i din egen takt. Det finns inget “rätt” sätt att göra det. Det kan ta allt från fyra månader till fyra år att ta dig genom utbildningen. Själv har jag gått om den ett flertal gånger med nya lärdomar och insikter varje gång! Vad består dessa moduler av kanske du undrar? Varje modul tar dig längre och längre in mot ditt sanna jag vilket kan låta luddigt….

 • Du tar reda på vilka värderingar du har, var de egentligen kommer ifrån och vilka du faktiskt vill ha kvar.

 • Du förstår vem du egentligen är och varför du inte varit den personen tidigare.

 • Du lär dig att släppa taget om saker och relationer som inte ger dig energi.

 • Identifierar din oro och lär dig att släppa taget om den.

 • Motgångar är utvecklande och bra.

 • Det finns fyra olika rädslor och de har alla en betydelse i ditt liv. Du lär dig att identifiera deras roll och du får verktyg att hantera dem.

 • Du gör dig av med energiläckage och ökar din integritet. Du får en introduktion till livskompetenserna.

 • Du lär dig att du har inga svagheter. De är bara felplacerade styrkor.

 • Du lär dig strategier som behövs för att skapa varaktig förändring i ditt liv.

 • Din självkänsla får sig en rejäl påfyllning och du får lära dig vad det är på riktigt och får strategier till att hantera ditt tålamod.

 • Du får en liten inblick till att förstå kopplingen mellan egot och själen vilket är nästa steg i Lifespider System.

Jag har lärt känna mig själv på djupet rakt in i kärnan genom självcoachningsprogrammet. Ett briljant program! Förut brydde jag mig mycket om vad andra tyckte om mig. Jag följde “deras” väg för jag ville inte bli utstött. När jag fick nedlåtande kommentarer så tog jag emot dem och släppte in dem i mitt hjärta som blödde av sorg. Jag trodde på vad de sa om mig. Det är ju trots allt så att får du höra samma sak tillräckligt många gånger så blir det din sanning.

“Du bara påbörjar en massa utan att slutföra”

“Du är så känslig”

“Det skulle du inte klara av”

 

Det är bara tre exempel på kommentarer jag har fått. Förut påverkades jag av dem och trodde på dem. Nu har jag förvandlat dem till styrkor! Tjoho!

 

I min kropp bor det mycket känslor. Jag känner av andras känslor. Jag släpper in mer än jag borde då och då.

Jag skrattar mycket. Jag gråter mycket. Jag är bäst på att vara jag!

 

Pussinuss

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke