Jag har börjat med gruppcoachning!!

0

För drygt tre veckor sedan när det var nymåne så fick jag en idé om att dra igång gruppcoachning med andra som också gått självcoachningsprogrammet. Jag slängde ut frågan i facebookgruppen och det var många som ville vara med!! Superkul! Jag fick med mig en fin vän med på tåget! Redan när vi sågs första gången i januari så visste vi att vi skulle skapa någon form av samarbete. Häftigt när universum levererar!! En vecka senare drog vi igång med ett uppstartsmöte….

Igår kväll körde vi igång med tredje gruppen och jag njuter för fulla muggar! Så länge jag längtat efter en plats där allt får finnas. Där ingen är bättre eller sämre. Man bara är. Det har jag äntligen skapat och jag grymt stolt över mig själv!

Här blir man inte dömd för det man känner. Här kan man vara sig själv. Verkligen vara sig själv. Helt otroligt att tryggheten att öppna sig för gruppen nästan är omedelbar. Så mysigt!

Är du nyfiken och intresserad så är jag säker på att jag och min kollega Jenny kommer att starta upp mer av detta längre fram. Mejla mig gärna och visa ditt intresse. Eller kika in på min hemsida. Se länk till höger.

 

 

 

PUSSINUSS

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke