Får du också dina bästa idéer på konstiga ställen?

“Varför får jag mina bästa idéer i duschen”? Det sägs att Einstein har sagt så och jag känner så väl igen mig! Tydligen är det så att när vi gör upprepade sysselsättningar så aktiveras kreativiteten i hjärnan. Vi kopplar av logiken och lägger krut på skapande och idéer! Lösningar på mina kreativa problem kan dyka upp när jag sitter i bilen och är på väg till jobbet. De kan komma när jag har lagt mig ner för att vila en stund. Om jag låter de vara och tänker att jag kommer ihåg dem till sen så har jag fel! Det har jag lärt mig…

Jag har lärt mig att ALLTID ha ett anteckningsblock med mig vart jag än går! Det har gått åt många kan jag säga dig! Ibland spelar jag även in mina ocensurerade tankar i telefonen. Jag behöver plocka upp mitt block direkt och skriva ner. Sjukt jobbigt ibland men är idén bra så är det helt klart värt det!

PUSSINUSS

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *