Känner du någon som mår dåligt och behöver stöttning?

Det finns en ny app för ett kärleksfullare samhälle! Vilken fantastisk idé!!

Jag fick ett mejl häromveckan från underbara Caroline. Hon hade på något sätt hittat till min blogg och tyckte den var inspirerande. Superkul och jag blev glad i hela kroppen! <3

Hon, tillsammans med två andra tjejer har skapat en app för samtalsstöd dit man kan vända sig när man behöver extra support i sin vardag. Inget problem är tramsigt eller för litet. Bara känslan att få säga det högt till någon som lyssnar utan att döma i ett forum där allt som sägs stannar där. Fint <3 Vilken superbra idé!! Tänk om detta hade funnits när jag var tonåring! Så många problem jag trodde att jag var ensam om…

Psykisk ohälsa är ett av vår tids största samhällsproblem och det berör verkligen alla. Inte bara den som mår dåligt utan även människorna runt omkring med. Som ringar på vattnet… Sjukvården hinner tyvärr inte tillräckligt för att hjälpa alla som behöver stöd. Underbart att det finns människor som har ett driv av att skapa mer omtanke och kärlek på vår jord. Såklart är jag volontär som stödperson i BlueCall! Jag pratade ikväll med Charlotte som är psykolog och en av grundaren till appen. Jag kände direkt att vi tänkte likadant. Undrar hur världen kommer att se ut när alla lever med sina drivkrafter och intentioner? Inte om utan när. För jag är säker på att vi kommer att nå dit!

Det är en mycket ny tjänst och öppettiderna är i nuläget måndagar, onsdagar och söndagar 19.00-22.00.

Appen hittar du här. Kanske du också vill bli stödperson till någon annan medmänniska? Tveka inte! Världen behöver mer kärlek och omtanke!

Jag kan inte göra allt men jag kan göra något….. <3

Pussinuss

Christine

– Coach och idékreatör

 

3 thoughts on “Känner du någon som mår dåligt och behöver stöttning?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *