Det du tar för givet kan vara någon annans största önskan!

Jag har väl inte gjort nåt speciellt? Jag har ju bara varit mig själv!

Så går mina tankar ganska ofta faktiskt! Jag får ofta höra vilken skillnad jag gör för andra på många olika sätt. Speciellt nu när jag börjat med coachning och de gruppcoachningarna jag drog igång med min kollega Jenny. Nästan varje gång får vi höra att de har stor betydelse i deltagarnas liv. Att de ser fram emot våra skypemöten och det gör jag också! Det är superkul och jag är så glad att jag agerade utan att tänka efter hur det skulle gå till. Det brukar bli bra när jag följer hjärtat och hjärnan får liksom hänga med några steg bakom.

Jag har känt mig låg de senaste dagarna och gått runt i en dimma… Efter ett skypemöte ikväll så fick jag klarhet i vad det beror på. Jag omfamnar min stillhet innan jag växlar upp till nästa nivå! Jag behöver tid för stillhet. Att vara och att andas. Inget sus eller brus. Jag tjatar mycket på mina klienter att fira varje framgång. Jag ska lyssna på mina egna klokheter och fira att jag tar mig närmre mig själv för varje dag. Jag pratar också mycket om att klappa sig själv på axeln och det är ju faktiskt bara en halv meter från en spark i häcken! Och det behövs ju också ibland!  Hihi 🙂

Jag har också kommit på att det är rent av elakt att inte dela med sig av sina drivkrafter och intentioner till världen. Några kallar det gåvor. Eftersom jag är insnöad i LifeSpider System så kallar jag det som jag gör. Mer om det imorgon…. Håll utkik!

 

Christine

– Coach och idékreatör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *