Självkärleksutmaning!

Det har varit tyst i bloggen den senaste veckan för jag har haft mycket som surrat i mitt huvud. Jag har inte haft någon som helst idé till vad jag ska skriva om och det är helt ok. Personen som är viktigast i mitt liv är jag. Jag vill uttrycka en enorm tacksamhet till min man som ställer sig bakom mig och stöttar mig så jag inte faller. Han till och med lyfter upp mig och  ser till att jag står stadigt. Det är inte lätt för mig att be om hjälp. Till och med till mina allra närmaste.

Drakar lyfter i motvind och det finns en anledning att saker och ting händer. Kom ihåg det!

Jag funderade lite om just självkärlek. Kärlek till dig själv. Känner du det? Finns det någon del av din kropp som du kan säga högt att du älskar och varför du älskar den?

Jag ställde frågan till mig själv och insåg att det var så mycket svårare att svara än jag trodde! Jag älskar min kropp. Mer vissa dagar och mindre vissa dagar. Att peka ut en del som är vacker känns svår. Jag älskar helheten. Mina ögon som ger mig glädjen att uppleva färger. Min mun som får min röst hörd. Mina ben som tar mig framåt. Min rygg som håller mig stadig. Min rumpa som får mig att sätta mig ner när det går för fort. Mina öron som hör det som inte sägs. Mina händer som berör. Min näsa som andas in livet till mig.

Att älska dig själv handlar inte om att vara självisk. Det innebär att du accepterar dig själv för den du är. Att älska dig själv innebär att ta ansvar för din utveckling och lycka i ditt liv. När du älskar dig själv öppnar du upp för andra att älska dig.

 

Christine

– Coach och idékreatör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *