Rensa ut och gör plats för det du vill ha in i ditt liv!

Hela denna dagen har gått åt till att rensa och slänga! Det är så otroligt befriande! För några dagar sedan stod jag och tittade in i min garderob. Den är proppfull. Verkligen proppfull! med en massa kläder jag inte använder… Hur ska jag kunna förnya den om jag inte rensar ut och slänger?

Det är mentalt befriande och fantastiskt att göra. Detta måste ske när man är på rätt humör annars är risken att man tvivlar och sparar ifall man skulle ångra sig!! 😉 No no!!

Jag rensade bland kläder, köksskåp och tvättstugan (som var full av urväxta skor, tomma kartonger en massa andra onödiga grejer) och min man rensade i garaget (vilket hästjobb!!). Jag hittade till och med pipmuggar i köksskåpet som barnen använde när de var små. Min yngsta son fyller snart 12. Ooops!! Det känns galet skönt och jag ser fram emot att fortsätta imorgon!! Snart är det dags för “Så mycket bättre” i soffan med mannen i mitt liv.

 

Vill du som jag göra plats för nya kläder, rensa ut de gamla.

Vill du göra plats för en ny partner, städa ut och ge plats.

Vill du göra plats för glädje, rensa ut det som tynger ner dig.

 

Christine

– Coach och idékreatör

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *