Målet borde inte vara fred på jorden!

Missförstå mig rätt…. Såklart att jag vill ha fred på jorden! Det är ett av mina stora livsprojekt i detta livet. <3

 

Men om målet istället är att älska sig själv så blir det ju faktiskt fred per automatik ändå. Istället för att göra det så stort och ouppnåeligt som fred kan kännas så är det faktiskt vårt eget ansvar att ta kontroll över våra liv. Att älska och acceptera oss själva så som vi faktiskt är. Ingen är “bättre” än någon annan. Vi är olika. Vi har alla våra olika syften på denna jord.

När alla människor på jorden älskar sig själv så finns det ingen anledning att göra någon annan illa. När vi skadar varandra är det för att vi känner oss vilse och trasiga. Ingen människa föds ond.

När jag är trygg och stadig i min kropp så vill jag inte trycka ner någon annan eller slå på någon annan. Det finns inget jag mot dig. Vi mot dem. Det finns samhörighet och samarbete. När vi tillsammans förstår hur värdefulla och kraftfulla vi kan vara tillsammans så kan vi ge mer kärlek och omsorg till varandra på vår vackra jord. Vi behöver visa moder jord mycket mer kärlek och respekt. Hon behöver inte oss för att leva men vi klarar inte oss en minut utan henne.

Tack Marko för att du väckte inspiration i mig ännu en gång!

 

Christine

– Coach och idékreatör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *