När du håller tillbaka med dina gåvor straffar du världen!

Vad menar jag då med detta? Det låter ju så hårt! Jo, genom att välja att blunda för dina fantastiska gåvor som du har inom dig så missar jag och många andra mycket utveckling och kärlek. När du lyfter upp dina gåvor i ljuset kan jag och många andra ta del av dem och känna glädje. En wow-känsla!! Tjoho!!

Jag klandrar inte dig på något sätt. Dina gåvor och tillgångar kan vara så undantryckta att du inte ens är medveten om att du har dem. Hur känns det i dig när du läser det? Läs om meningarna igen. Är du medveten om ditt syfte på jorden? Är du medveten om vad du kan skapa i ditt liv? Vill du bli medveten om din inre potential? Är du redo?

Det är så lätt att se andras potential, precis som att det är så lätt att lösa andras problem. Det som händer då är att du ignorerar dig själv och lägger energi på någon annan. Det kan bero på att du är rädd för din egen framgång. Du är unik och har många fantastiska gåvor som behöver delas till oss andra.

Om du funderar över detta en stund på det så är det väl ganska självklart att du ska dela din passion med hela världen? Behöver du hjälp med att ta fram din potential? I november har jag plats för två nya klienter. Är du intresserad så skicka mig redan nu en intresseanmälan så du hamnar först i kön! Läs mer om erbjudandet här.

 

Christine

– Coach och idékreatör

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *