Får du också höra “Var inte så känslig”?

Denna helgen har jag verkligen varit låg och väldigt stingslig! Snäst för minsta lilla och det är verkligen inte min stil. Jag misstänker att månen har delaktighet i det (hoppas jag!). Den var i sista avtagande fas i vågens tecken som kan orsaka trötthet. Natten till söndagen fick vi Mörkermåne vilket är en tid att vila, stanna upp, reflektera, låta tankarna bara passera. Med andra ord, starta inte upp någonting!. Nu har vi nymåne och snart är jag säker på att min energi och fart kommer tillbaka. Ganska häftigt ändå hur mycket jag påverkas av månens kraft nuförtiden. Nu är jag inte så insatt i månen och hur vi påverkas så vill du dela med dig av mer så blir jag bara superglad!
Om någon någonsin avfärdar dig för att du är för känslig, fråga dig själv;
Vem är mest ömtålig?
Den person som är modig nog att dela något som gör ont?
Eller den person som inte kan be om ursäkt eller erkänna att hen var orsaken till smärtan?
Känslighet, empati, medkänsla.
Dessa är riktigt grymma superkrafter!
Tänk vilken styrka som finns i din känslighet!
–  Du är alert kan känna av din omgivning.
– Du har känslospröt som gör att du kan känna av många nyanser av .
– Du lägger märke till detaljer som många andra missar.
–  Du har möjlighet att hjälpa även de som försöker dölja sina verkliga känslor.
– Du hör det som inte uttalas i ord.

Christine

– Coach och idékreatör

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *