Smärta är nödvändigt i våra liv.

Smärta kan vara vackert. Du spricker och öppnas. Det gör dig äkta. Känn medkänsla för alla människor som har övergett dig, skadat dig, utnyttjat dig, eller svikit dig. Inte bara för dem utan också för dig. Du tar ansvar, och förlåter dig själv för att tillåtit dig att känna smärta. Utan dem hade du inte varit den du är idag. Vilken styrka har du idag för att du gått genom smärta? Utan mörker kan ljus inte finnas.

Jag känner mitt hjärta. Jag gråter. Jag vet att det är okej. Den enda person jag behöver älska är mig själv. Jag är den som lever varje dag med mig. Cellerna som utgör min själ är ren och jag litar på dem. Jag tror på skönheten i alla former. Ibland är livet galet förvirrande men varje erfarenhet lär oss något om vi tillåter det. Det är min tro.

Gör det ont att vara äkta? Ibland. Ofta. Sällan. När du är äkta har du inget emot att känna smärta, den blir en del av dig. Människor som lätt går sönder, är hårdhudade eller har behov av omsorg behöver tillåta sig att känna smärta. När du är äkta finns en vackerhet inom dig som ingen kan ta ifrån dig. Alla kommer inte att förstå och älska dig, det är ok. Du är du och inom dig bor en sexig gudinna. Släpp henne lös och se vad som händer!

Christine

-Coach och idékreatör

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *