Är du menad för något större?

Kommer du ihåg när du var liten och drömde stora drömmar? Det fanns inga begränsningar på vad som var möjligt för dig. Du ville skapa fred på jorden eller uppfinna något coolt… Du har alltid känt att du har ett unikt uttryck som världen behövt ta del av. Någonstans på vägen tappade du kontakten med dina drömmar när människor runt omkring dig började förklara vad som inte är möjligt. Din kreativitet slocknade…. Tänk om de hade fel? Tänk om alla dina stora drömmar faktiskt är möjliga att förverkliga på ditt sätt! Hur känns det i dig?

Det handlar inte om att konkurrera med andra! Samarbete är det som vi behöver… Tro inte heller att bara för att någon annan gör något liknande så är det lika bra att ge upp! Tänk dig själv hur många pizzerior det finns. De har snarlika produkter men du har säkert en favorit som du alltid går till. Orsakerna kan vara olika för alla….

Ditt hjärta är fyllt av kärlek som du vill dela med dig av. Du vill inspirera, leva och ge mer av dig själv. Världen behöver fler som du! Vet du vad? Du är älskad och du är okej. Är du redo att släppa taget om oro, ånger och gamla värderingar? Omfamna din egen unikhet och tillåt din feminina kraft att komma fram!

Du väntar på att någon ska hitta dig (det gjorde jag). Det är ju sjukt jobbigt att själv lyfta fram sig i strålkastarljuset men vi behöver dig! Jag vill lyfta fram dig! Ta del av mitt supererbjudande så kan jag lova dig att 2017 kommer att bli magiskt för dig! Och för världen såklart!!

 

Christine

– Coach och idékreatör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *