11 frågor att ställa till din partner för mer intimitet!

Är du trött på att ni inte pratar med varandra längre? Bara den där vanliga frågan du vet; Hur har din dag varit? Svaret är oftast; Den har väl varit bra. Sen blir det tyst igen….

Jag och min man har alltid pratat och diskuterat alla möjliga saker tillsammans. Vi har suttit många nätter och pratat om livet, framgångar, svårigheter och vår kärlek. Jag har förstått att inte alla har det som vi. Det är synd tycker jag för det är en av vår styrka tillsammans. Det får oss att känna intimitet och tillåtelse. Vi håller inte alltid med varandra såklart! Vi lyssnar på varandra ändå. Utan är döma varandra. Viktigt för oss båda.

Jag vill dela med mig av frågor att ställa till din partner för att bjuda in mer av er själva i relationen. Tillåt din partner att svara på sitt sätt. Förvänta dig inte långa svar till en början. Har ni inte pratat på detta sättet tidigare så kan det ta tid att våga släppa in den andre.

 

Vad var det bästa med din dag idag?

Vad upplever du har varit en succé idag?

Vad gav dig energi idag?

Vilken låt har du lyssnat på idag som var bra?

Om du kunde göra om något som hänt under dagen, vad skulle det vara?

Vad behöver du av mig just nu?

Vad eller vem fick dig att känna dig värdefull idag?

Vad fick dig att skratta idag?

Vad har jag gjort idag som får dig att känna dig uppskattad?

Vad har jag sagt som har fått dig att känna dig förminskad?

Har du känt dig stolt idag?

 

Christine

– Coach och idékreatör

2 thoughts on “11 frågor att ställa till din partner för mer intimitet!

  1. jag undrar och funderar vart man vänder sig när man vill ha styrka.min pappa är svårt sjuk och jag vet inte vad som händer.oro och stress på jobbet med en chef som har makt missbruk mot oss .jobbar i hemtjänsten

    1. Mycket du bär omkring på… Finns det någon i din närhet som kan ge dig stöd? Styrkan finns inom dig. Ibland behövs någon annans hjälp att plocka fram den. Det beror på hur undantryckt den är. Ta hand om dig <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *