#22favoritmat

För mig är det viktigare att ha en bra relation till mat än att äta hälsosamt. Att varje dag ha negativa tankar om vad som är ok att äta och inte fungerar inte för mig. Jag lägger fokus på det som är gott och som min kropp mår bra av.

För några år sedan blev jag vegetarian. Något år senare gick jag mer mot veganmat. Idag äter som jag själv vill. Varför ska jag sätta mig i ett fack och skapa förbud? Min kropp mår som bäst när jag äter veganskt men ibland vill jag äta ost och/eller ibland finns inga alternativ. Det är inte förrän man äter såhär som man lägger märke till hur mycket mat som faktiskt baseras från djuren. Helt galet! Det finns verkligen så mycket vegansk supergod mat!

Dela med dig av din favoriträtt! Det spelar ingen roll vad det är. Det bor inget dömande i mig gällande vad vi äter. Mat är energi och glädje till kroppen. Ett favoritrecept är heta grönsaker i torkugnen och recept hittar du här.

 

Christine

-Coach och idékreatör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *