#28mod

Mod är ett mycket laddat ord. För mig innebär det att följa mitt hjärta och inte lyssna på alla andra.

Mitt hjärta ger mig mod. Kraften kommer från mitt ego. När jag följer min intention vet jag att det kommer att bli perfekt! Då skapar jag inspiration för andra att göra detsamma….

Mod kan innebära att göra något som känns sjukt jobbigt! Sätt dig i framtiden och klappa dig på axeln för att du vågade!

Mod betyder så olika för alla. Lyssna på din känsla….

Mod kan vara att säga upp sig från ett tråkigt jobb.

Mod kan vara att släppa taget om traditioner som inte längre är betydelsefulla.

Mod kan vara att prata inför publik.

Mod kan vara att säga nej.

Mod kan vara att lämna ut din konst för andra att betrakta.

Mod kan vara att ge en komplimang.

Mod kan vara att säga högt vad du vill ha mer av i ditt liv.

Vad är mod för dig?

 

Christine

-Coach och idékreatör

levandefrukost@gmail.com

 

 

2 thoughts on “#28mod

  1. Då är jag modig! Men inte tänkt så. Efter nästan 22 år i yrket sa jag upp mig för att ta busskort. Jobbade med att köra buss några år. Sa plötsligt upp mig då jag fick erbjudande om att köpa en butik. Nu är den till salu för att jag vill tillbaka och jobba med barn igen och vara ute på dagarna. Och så har jag anmält mig till Vasaloppet. En 50 årig dröm!

    1. Wow!! Mod verkar vara en röd tråd i ditt liv! Vad coolt och det gör mig superglad att du äntligen förstår din egen kraft som bott inom dig i alla år! Tjoho! Heja heja!! Lycka till på Vasaloppet <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *