#kreativövning1

Nu har jag bestämt mig för en ny utmaning! Som jag egentligen hatar! Utmaningar alltså! Tycker inte alls om när någon säger vad jag ska göra… Hoppas du gillar mina övningar!

I november körde jag #ccnovember2016 som handlade om att hitta kreativitet och självkärlek. Nu fokuserar jag 23 dagar på kreativitetsövningar! Är du på?

Vi behöver utforska vårt förflutna för att hitta källan till kreativitet. Glömda drömmar och ren glädje. I denna övningen ska du vara snabb! Inte tänka. Bara snabbt skriva ner det som kommer till dig. Hastigheten dödar din inre kritiker! Whoop whoop!! Ta fram penna och papper innan du läser vidare! Inga begränsningar i dina tankar! Tänk inte! Skriv!

 

1. Skriv ner fem hobbies som verkar skoj.

2. Skriv ner fem kurser som verkar skoj.

3. Skriv ner fem saker som verkar himla skoj men som du ALDRIG skulle göra.

4. Skriv ner fem saker som du vill kunna göra.

5. Skriv ner fem saker som du brukade gilla att göra.

6. Skriv ner fem töntiga saker som du vill testa en gång.

 

När du gjort detta kanske du redan förstår syftet. Det handlar om att anfalla ett problem från olika håll. I ditt sinne finns information omedvetet om vad du vill göra egentligen. På detta sättet plockar du upp det till ytan och blir medveten om det. Du kommer att lära dig massor om dig själv av denna övningen.

Vill du ha ett möte via skype och prata om det som kom upp så hör av dig! Vore kul att höra din röst och dina tankar! Jag hoppas att du vill dela dina tankar… Mejla på levandefrukost@gmail.com

 

Lycka till!

Christine

-Coach och idékreatör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *