Jag ger bort en session i coachning!

Idag kom jag över 100 000 strecket! Helt galet att så många klickar runt på min blogg!

Jag blir så glad och tacksam för att mina ord har betydelse för någon annan.

Nu vill jag ge bort en session i coachning.

Skriv en kommentar på bloggen varför du vill ha detta av mig.

På fredag lottar jag ut en person.

Lycka till! <3

 

Christine

-Coach och idékreatör

10 thoughts on “Jag ger bort en session i coachning!

  1. Är det här man anmäler sig.
    Anmäler mig för att jag har kommit till ett vägskäl. Står stilla och vet inget. Skulle behöva en session.?

  2. Åh vilken chans! Detta har jag aldrig fått vara med om! Att bara få en egen stund med bara mig! Jag skulle behöva detta därför att jag står och stampar på samma plats.. Både inom familjeliv, karriärsmässigt och inom min nyss påbörjade andlighet..
    Min karriär har gått i stå och min fortsatta livsväg känns så kluven.. Jag är mellan jobb och arbetslöshet och funderar på hur det ska kunna bli bättre nästa gång jag får ett jobb..
    Jag har en ganska klar bild av vad jag vill här i livet och hur jag kan bidra, men vet inte riktigt hur jag ska ta mig dit.. Hur jag ska få det att bli verklighet. För livet är verkligen en stor gåta. Inte minst min påbörjade andlighet.. Så därför vore detta en otrolig möjlighet att få svaren jag söker. Jag håller alla tummar och tår ?

  3. För jag känner mig så nere och utbränd..lessen och förvirrad…glad och stolt..men vill göra något annat…men vad??? ❤❤❤ Hjälp..

    1. Hej, jag tycker detta låter helt fantastiskt, jag har kämpat nästan hela livet med att göra rätt saker i mitt liv, hjälpa olika slags människor genom livet, med det jag kan, och kunnat.Men att vara hyper sensitiv person, är inte alltid lätt, jag som person har så stor empati att hjälpa andra och ta hand om folk. Och blir jag sårad av alla olika slags människor, då blir allting hundra ggr värre och så är det med allt imitt liv. Men det är synd att i denna värld vi lever i är så kall, och empatilösa. Min väg är krokig som bara den, och har börjat min andlighet sakta framåt. Inget stämmer i mitt liv, varken jobb, kärlekslivet, eller vänner, aktivitet. Så jag hoppad verkligen på coachning ?

  4. Hejsan,
    skulle jätte gärna vilja ha en coachning. Har hört från olika håll att jag borde utveckla min andlighet men vet inte hur. Kanske du kan hjälpa mig. Började min personliga resa i samband med min skilsmässa för ett år sedan då jag var tvungen att möta mina rädslor vilket har gjort mig till en bättre människa idag med en annan syn på livet. Finns mycket att berätta om denna resa som inte är slut ännu.
    Jag önskar dig en skön och härlig dag!
    Hälsningar
    Malin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *