Sex gåvor att ge din partner! Gåva 4

Gåva 4- Spendera tid tillsammans.
Igår skrev jag om att ensamhet är hälsosamt, men som med alla saker handlar det om balans. För mycket ensamhet kan försvaga relationen genom att skapa separata intressen. Och det kan leda till att ni har mindre och mindre gemensamt med varandra. Om du är det minsta som jag så håller du med när jag säger; Vi har alla en tendens att älska personen vi har roligast med! Gör de saker som ni tycker mest om tillsammans. Par som tillbringar sin roligaste tid med varandra tenderar att ha lyckliga äktenskap

Ge varandra en gåva i form av en aktivitet du gillar. Det skapar kontakt och ni lär känna varandra ännu mer. Det kombinerar två viktiga behov: att ha kul och att ha en kamrat med sig. Vad ska man då hitta på tillsammans? Få fart på din fantasi! Gör en lista av aktiviteter. Det kan vara allt från buggkurs till släktforskning. Ni får sedan poängsätta aktiviteterna på listan. När en aktivitet får hög poäng då är det värt att testa!

 

Christine

-Coach och idékreatör

One thought on “Sex gåvor att ge din partner! Gåva 4

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *