Sex gåvor att ge din partner! Gåva 5

Gåva 5-  Sluta kritisera varandra

 

Ingenting kan skada en relation snabbare än konstant negativitet. En kärleksfull relation behöver komplimanger och kärleksfulla blickar. För att väga upp kritik och tjat behöver ni ha mer av kärleksfulla gester.

Oavsett om du tjatar eller vänder ryggen när din partner kritiserar dig så urholkar det er känsla av samhörighet. Försök att bli mer medveten om när och hur ofta ni kritiserar varandra. Försök sedan medvetet fokusera på varandras styrkor i stället. Kritiken kommer långsamt att försvinna och nu gör ni istället plats för möjligheten att känna er framgångsrika, uppskattade och älskade.

Att fokusera på det positiva i din relation betyder inte att de svåra frågorna ska ignoreras. De behöver ske i en miljö som är berikade med positiva känslor.

Det är stor skillnad mellan att be om förändring och kritisera fram den.

 

Christine

-Coach och idékreatör

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *