Nu börjar min resa mot att ta fram shamanen i mig!

För många år sedan fick jag en känsla i kroppen att jag är shaman. Jag började gräva information. Lyssnade mycket på “Little grandmother”. Trodde att det var dags. Sedan tog tvivlet över och jag tryckte undan det. Inte kan väl lilla jag ha den förmågan?

Nu är det tid för mig att återuppta kraften som finns inom mig. Jag träffade två personer i min närhet nyligen som är väldigt intuitiva och har levt många liv tillsammans. För dem berättade jag att jag kände att jag nog är shaman. De svarade i munnen på varandra. -Det vet vi väl! Det fick mig att faktiskt tro på det. Att få bekräftat av dem att det stämmer. Det är mycket betydelsefullt.

För några nätter sedan drömde jag om ett hav. På det havet fanns en flytande ö. På den ön befann jag mig tillsammans med ett svart och vackert vildsvin. Havet började att skapa stora vågor. Jag surfade lätt kvar på min ö. Vildsvinet simmade i vattnet som var klart. Någon sa åt mig att vara varsam med vildsvinet så det inte skapar uppståndelse.

Jag är säker på att vildsvinet vill förmedla budskap till mig som tar mig framåt i min utveckling. Jag ska bekanta mig mer med det och ta reda på vad det vill säga mig.

Vildsvin- Dessa fascinerande varelser är djupt förbundna med energier på jorden och allt det innehåller. De visar oss sätt att  avslöja saker som ligger under ytan. Personer med denna kraft blir ombedd att stå upp, tro och gå framåt utan rädsla. När rädsla övervinns upplevs livet på ett mer kärleksfullt sätt. Vildsvinet ber oss att möta vår rädsla och välja att släppa taget.

Om vi tillåter detta djur för att vägleda vår väg blir fruktan ett avlägset minne snarare än en verklighet. Även om vildsvin har dålig syn så ha de utmärkt hörsel och luktsinne och det hjälper dem att vara uppmärksamma och redo för allt. De är extremt medvetna om allt runt omkring dem, även om de verkar vara helt omedvetna. När ett vildsvin träder i våra liv det ber oss att finjustera våra sinnen och uppmärksamma vad som finns runt omkring oss.

Välkommen att följa mig på min resa! Jag har ingen aning om vart den leder mig!

Christine

– Coach och idékreatör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *