11 steg till mer självsäkerhet!

Ibland känner vi oss alla lite låga. Jag har gjort det de senaste dagarna och vill dela med mig av mina tips för att ta mig ur mitt vakuum. Vakuum är förresten ett bra tecken. Det visar att något nytt är på väg in i mitt liv. Tillit. För att verkligen kliva in i min själsäkerhet (nej, jag stavade inte fel!) så använde jag mig av det tolfte steget. Det är mest verkningsfullt för mig.

 

 • Var positiv. Nu menar jag inte att du ska gå runt och tänka positivt. Det är bara flummigt och tar dig ingenstans. Känn in vad positiv innebär för dig. Var det. Det är en enorm skillnad på att tänka positivt och att vara positiv.

 

 • Sluta jämför dig med andra. Det finns bara en av dig. Du är unik. På riktigt! Kliv in i din kraft och ta plats. En gång för alla!

 

 • Alla gör misstag. Inga problem! Det är bara ett annat sätt att lära sig. Vilken styrka kan du hämta hem från ditt sista upplevda misstag?

 

 • Låt ingen begränsa dig. Låt alla andra få se dig, verkligen visa vem du är. Antingen gillar de dig eller så gör de inte det. Det är helt ok! Du gillar säkert inte alla människor. eller hur? Sluta försök att passa in i en form som inte passar dig.

 

 • Sätt dina personliga mål. Det är alltid bra med riktning. Ha koll på när riktningen ändras och ditt mål har förändrats. Målet är inte statiskt utan kan förändras. Den du är idag är annorlunda än den du var igår.

 

 • Ta på dig något du känner dig vacker i. Det kommer att ge dig kraft. Jag lovar. Du kommer att känna dig självsäker.

 

 •  Gör något du älskar att göra. Det spelar ingen roll vad det är! Måla, spela fotboll eller sy en tröja. Du kommer att känna dig så glad! Glädje.

 

 • Umgås med dig själv. Tänk på dig själv en liten stund. Vad behöver du just nu? Det är så lätt att glömma bort sig själv i livet. Tänk inte på vad andra behöver av dig utan vad du behöver av livet. Ditt liv.

 

 • Bli bekväm i ditt eget skinn. Alltid, var du än befinner dig. Andra kan döma dig men det handlar om deras känslor, inte dig. Du ansvarar inte för deras liv. De får de faktiskt göra själva!

 

 • Var givmild. Bli medlem i en organisation som känns rätt. Mänskliga rättigheter, djurens rätt, barns rättigheter. Vad som känns rätt i dig. Det finns alltid någon som har det sämre än du.

 

 • Häng med människor som lyfter dig. De finns överallt om du bara är uppmärksam. De som vill dig väl. de som gillar när det går bra för dig. De människorna behöver vi alla för att bibehålla kraften att stå stadigt.

 

 • Jag bjuder på ett tips utöver för jag måste slå ett slag för dans! Dansa runt i köket till favoritlåten! Låt dig trollbindas, rör på höfterna. Du kommer att känna dig starkare och kreativare. Jag lovar!!

 

Christine

-Coach och idékreatör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *