Släpp taget om rädslan och våga nå dina drömmar!

Var försiktig. Var rädd om dig. Ta det lugnt.

De här varnande och välmenande  orden om och om igen… Vidare förs dem från generation till generation. Det skapar rädsla för att leva. Rädsla för att gå efter det du verkligen vill! Ett konstgjort korthus utan någon grund.

Var försiktig. Vad innebär det egentligen? Vaddå vara försiktig? Det är bara att gå efter det! Var den du är! Bli sedd!

Var rädd om dig. Ska man gå runt och vara rädd för sig själv? Visst finns det mycket bättre sätt att uttrycka sig på. Ta hand om dig är så mycket bättre, eller hur?

Ta det lugnt. Varför då? Gör det du vill när du vill och hur ofta du vill!

Det är läskigt att ta steget mot målet. Men snälla du, VÅGA att nå dit. Känn värmen av rädslan susa genom dig. Känn jorden röra sig inombords. Låt rädslorna falla bort och upplev frihet. Möt din sanning som ständigt växer inom dig. Känn dig levAnde.

Notera dina gamla sanningar och låt dem dö. Vad är på riktigt? Vad har varit? Vad är konstant? Vad kommer alltid att vara, långt efter att du lämnar din tid på jorden?

Ditt eko från ditt hjärta kommer alltid att sjunga. Din skönhet talar till världen utan du säger ett ord. Andas in och släpp taget. Tänd fyr på elden inom dig. Det här ögonblicket.

Idag är det dags att hämta tillbaka dig själv. Komma hem. Landa och ge näring till din sannaste själv. Uppfyll ditt öde med  lycka. Helt enkelt, det är dags att leva på riktigt. Uttryck din essens. Kom ihåg att det handlar bara om ett äventyr. Du är satt på denna jord för att du vågar väcka drömmen om dig. Känn dig välkommen!

 

Christine

-Coach och idékreatör

2 thoughts on “Släpp taget om rädslan och våga nå dina drömmar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *