4 anledningar till att investera i din personliga utveckling!

Du kommer aldrig att förlora när du investerar i dig själv. Inte nog med att du lär känna vem du är och vad du vet, du kan också använda denna kunskap resten av ditt liv! Bara fördelar! Det finns en mängd olika sätt att växa i din utveckling! Kurser, målning, coachning, retreats osv. Problemet kan vara vad man ska välja! Hihi… Om du har funderat på något under längre tid så är det dags. Lyssna på den lilla rösten inom dig. Ta den på allvar. Jag tänker dela med mig av mina fyra bästa skäl till varför du bör investera i sig själv. Idag.

 

  1. Det är en riktig självkänslohöjare (inget riktigt ord kanske men det struntar jag i!)! Varje gång du gör valet att investera i dig själv sätter du dig först. Du är värdefull och du är viktig. Riktig boost för kropp och själ! Du känner att du är på väg i rätt riktning och det är en magisk känsla! Det skapar en högre vibration i din kropp.
  2. Du ger universum ett tecken att du tar dig själv på allvar. Universum kommer att ge dig mer av du vill ha. Alla runt omkring dig kommer att ta dig på allvar. Oh yes!
  3. Du ger näring till kropp och själ. Alla beslut du tar baseras på det du tidigare har lärt dig. Den kunskapen du lär om dig själv kommer du att ha nytta av i resten av ditt liv. Du kan lita mer på dig själv.
  4. Du skapar nya kontakter med människor som har samma intresse som dig. Många hungrar efter människor att dela sina tankar och idéer med. Detta är en superb chans att hitta dessa personer! Tänk dig livslång vänskap med nya människor som är som du! I love it!!

 

Hur kände du dig när du senast gjorde en stor investering i dig själv?
Har du börjat ta dig mer på allvar?
Hur svarade universum, dina vänner och familj på din investering?

Jag är så nyfiken på dina svar på mina frågor och man vet aldrig vad någon annan kan behöva höra. Din kommentar kan vara vändpunkten för någon annan att göra ett positivt steg i sitt liv.

 

Christine

-Coach och idekreatör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *