När du inte vet hur du ska ta dig loss!

2

Att komma till den plats där du vill vara. ⠀
En vision du vill leva ut.⠀
Inte veta hur du ska ta dig dit. ⠀
Panik och rädsla som kommer från att inte veta. ⠀

Den brinnande önskan att räkna ut allt och veta allt i förväg kan ta död på kreativiteten. ⠀
När du så gärna vill men du vet inte hur.
Hur man byter karriär, hittar drömjobbet, bygger upp eget företag.⠀

När du vet inte hur och du försöker räkna ut allt. ⠀
Du tappar tron på din kraft och du får panik. Tänker för mycket. ⠀
⠀⠀
Ursäkter kommer flygande. ⠀
Det som en gång var så tydligt är plötsligt så långt borta. ⠀

Du vill så gärna gå vidare, ⠀
men du tänker och planerar.⠀
Det tar emot ⠀
Du önskar att du vet utgången.  ⠀

Du vill känna tryggheten att veta.
Släpp taget. Hoppa!

Framtiden är din att skapa.⠀
Andas in lugn. Ta ett djupt andetag.

Fatta mod att följa din intution.

Världen ligger för dig.⠀
Vad väntar du på?

 

Christine

-Coach och idékreatör

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Börjar nästa undra om du läser mina tankar. Gick nyss ut på altanen och tog 3 djupa andetag och tänkte på den rädsla jag känner inför morgondagen då jag tänker följa mitt hjärta och kasta mig ut i det okända. Måste våga och känner att änglarna är med mig att det kommer att bli bra. När jag kommer in så får jag till mig att kolla på Facebook och det första som dyker upp är ditt inlägg. Blir så berörd. Tack ❤

    • levandefrukost on

      Åh vad häftigt!! <3 Grattis till att du möter dina rädslor och följer ditt hjärta. Det leder dig rätt. Jag är säker på det. Såklart blir jag nyfiken på vilket äventyr som väntar dig! Tack för din fina kommentar <3

Lämna en tanke