Därför kan dina lögner göra dig yr!

Alla människor ljuger varje dag. Så är det bara. Ibland är det stora lögner och ibland är det små oskyldiga vita lögner. Ibland gör vi det för att vara snälla. Vi vill bara väl för att skydda någon annans känslor. Ibland ljuger vi för att vi inte orkar ta tag i diskussionen som kommer att följa när vi säger som vi känner. Rädsla för att bli avvisad. Ibland ljuger vi för att upprätthålla fasaden. Det finns massor med anledningar!

Som barn fick vi höra lögner från våra föräldrar. Antingen för att de trodde att det var för vårt bästa eller för att att de valde den lättaste utvägen. Jag tror att vi alla som är föräldrar känner igen oss i detta. Vi har alla gjort det. Är det då så konstigt att vi växer upp och gör samma sak? Ju mer vi använder lögner desto mer inrotade blir de hos oss. Till slut är vi inte ens medvetna om dem. Vi blir tillslut rutinerade lögnare. Jisses!!

Lögner fräter på din själ. Sakta men säkert påverkas din tankeenergi och det skadar dig själv som helhet. När lögnerna tar för stor plats i ditt sinne kan du känna dig yr. Det beror på obalansen som du har i dina tankar. De är inte i samklang med din själ. Det blir kortslutning i energierna och du kan känna dig påverkad i hela din kropp.

För att hämta tillbaka ditt sinne och din andlighet är det dags att tala din sanning. Börja att ta dina åsikter på allvar. Kanske vet du inte ens vad du har för åsikter och vad som är viktigt för dig. Kanske har du varit så mån om att inte sticka ut och vara besvärlig. Är det dags att ta reda på din egen sanning? Lära känna dig själv på riktigt. Jag tycker att den tiden är inne. Mer kärlek till dig!

Att leva ett liv utan att ljuga går inte. Det är inte det jag vill säga med mitt inlägg. Det jag tycker är viktigt är att säga sanningen fast det kan kännas obekvämt. Börja på små saker som inte är så jobbiga. Se det som en kul grej! Skriv gärna till mig och berätta. Kul att följa dina framsteg!

Christine

-Coach och idékreatör

2 thoughts on “Därför kan dina lögner göra dig yr!

  1. Jag upplever att det alltid varit viktig för mig att vara ärlig och sann och gå min egen väg. Det gör ont och det smärtar och det innebär att vandra på en snårig väg, men det är ett commitment jag gjort med mig själv att alltid vara sann. Så jag brukar inte ljuga!! I boken “Fyra grundstenar till ett bättre liv”, står just om vikten av att vara sann i sitt tal och hur lögner är ett känslomässigt gift vi sprider. Det som kan göra riktigt ont är när jag själv varit ärlig och en annan människa varit oärlig. Det gör så ont i mig att se att alla inte lever i sanning 💔💔

    Kramar 💜

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *