Välkommen mars med mer tid för mig! Dag 3

Redan fredag igen! Tiden springer förbi och det är viktigt att stanna upp och notera de små detaljerna i mitt liv. De ger mig glädje och skratt. Även sorg och tårar tar plats i mitt inre. Det är inte självklart att varje dag hoppa ur sängen med ett glädjeskutt.

Dag 3

Denna veckan har jag börjat mitt jobb en timme tidigare än vanligt. Jag märker att det är lättare att komma upp på morgonen. I vanliga fall stiger jag upp så sent jag bara kan. Drar mig så länge det bara går! Dricker mitt kaffe i bilen på vägen till jobb. Idag beslutar jag att jag ska fortsätta denna vanan. Den kommer ge mig en extra timme på morgonen när jag kan skriva morgonsidorna och meditera. Mysa med min man.

Christine

-Coach och idékreatör

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *