Välkommen mars med mer tid för mig! Dag 4

I januari bokade jag in en tid att träffa ett medium som skulle vara fantastiskt bra. Jag tycker om att få bekräftat det jag själv går runt och tänker på. Detta var något utöver det vanliga! Magisk kvinna som var riktigt klockren på många punkter. Hon använde många olika tekniker och jag hann känna och tänka miljoner saker. Skratt varvades med gråt. Fick lära mig mer om min kraft och vad som håller den tillbaka. Jag önskar att jag hade spelat in samtalet. När jag kom hem skrev jag ner allt vad jag kom ihåg. Det kommer att hända mycket i mitt liv de kommande två åren!!

Dag 4.

Jag bestämmer idag att detta är något jag ska göra för mig själv två gånger om året. Det ger mig så mycket energi och jag växer som människa. Jag lär känna mig på djupet och jag får en större förståelse för mig själv.

 

Christine

-Coach och idékreatör

2 thoughts on “Välkommen mars med mer tid för mig! Dag 4

  1. Åh vad härligt!! <3 Har också tänkt gå till ett duktigt medium här framöver 🙂 Brukar spela in samtalen, men lyssnar inte på dem i efterhand 😉 Tror att en får med sig det en behöver minnas <3

    KRAM!
    /Elina.

    1. Det var magiskt <3 Det är häftigt att läsa något år senare vad som kom upp under samtalet och se vad som hänt i ens liv! Coolt! Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *