Din reaktion är ditt ansvar. Skyll inte ifrån dig och sluta lägg all skuld på alla andra.

Jag är positiv. Jag tänker inte positivt. Det finns en stor skillnad i de förhållningssätten. Det innebär inte att livet är små rosa moln. Saker händer. Motgångar kommer. Människor sårar mig.

Deras handlingar är deras. Inte mina. Alla har sitt bagage. Vi visar bara en bråkdel av vårt känsloregister. Det är inte många som vill visa sin smutstvätt för människor som de inte är riktigt trygga med.

Jag står för det jag säger och gör. De som känner mig väl vet att jag har den bästa intentionen för alla inblandade.

Det som kan uppfattas som en motgång eller problem ser jag som en möjlighet. Låter det konstigt? Ja, det tyckte jag nog också för några år sedan.

Jag tror att jag alltid tänkt positivt. Skillnaden med att vara positiv är att min självkänsla är hög och stabil idag. Jag är inte längre rädd för vad andra ska tänka om mig. Jag oroar mig inte för vad andra säger bakom min rygg. Jag vet att jag duger och är grym på mycket! När jag har den kraften i mig själv spelar det ingen roll vad andra tycker. De som accepterar mig och älskar mig stannar kvar. De andra faller bort och jag gör plats för mer kärleksfulla människor att komma in i mitt liv. Egentligen väldigt enkelt!

När jag möter en motgång eller problem så ställer jag mig frågan; Undrar vad detta vill säga mig?

Svaret kommer till mig snabbare för varje gång. Det kan krävas lite träning men det är definitivt värt det.

Åh, nu fick jag en idé!! Vill du få hjälp att vända ett problem till något positivt? Har du ett problem som maler i ditt huvud och inte vet hur du ska lösa det? Tänk om en coachsession med mig skulle lösa ditt problem! Intresserad?

Jag håller 8 platser öppna. Vill du ha en?

 

Christine

-Coach och idékreatör

 

6 thoughts on “Din reaktion är ditt ansvar. Skyll inte ifrån dig och sluta lägg all skuld på alla andra.

  1. Åh, du satte ord på hur jag känner! 💜 Står mer och mer i min kraft och människor faller bort. Jag tänker också att det som inte är äkta faller bort och att det kommer nya in I mitt liv. Ser också meningen med det som sker på ett djupare plan. Det jag kan tycka är svårt ibland är när andra människor inte tar ansvar för sina reaktioner och lägger ut dem på mig med agerande eller kommentarer och den energin går rätt in i mig som högkänslig. Jag har insett att jag inte kan ha dessa människor kring mig, det blir för skört för mig som behöver hålla mina fält rena 💜🌸👌 Så många försvinner. Det sanna stannar kvar 💗🌹🌸

    Kram!!

    1. Vad kul!! Ett specifikt problem, en session à en timme 200kr. Låter det fortfarande intressant?

    1. Hej!! Vad kul att du är intresserad! Jag tänker såhär…. Ett specifikt problem, en session à en timme 200kr. Låter det fortfarande intressant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *