Ditt dåliga samvete hindrar dina drömmar att slå in!

Dröm stort. Dröm smått. Dröm.

Drömmar innebär inte att du inte gillar det du har idag. Det innebär inte att du kritiserar ditt förflutna. Ha inte dåligt samvete för att du vill ha mer. Ha inte dåligt samvete för att du tycker att du är värd mer än såhär!

När du känner dåligt samvete över det du drömmer om så kan den inte slå in. Det blir kortslutning i universum. Din dröm och dåligt samvete kan inte vara i samma rum.

Lämna den du var och ta klivet in i din nya kraft. Den som hela tiden funnits inom dig. Viskat till dig att du behöver känna dig kreativ och äntligen få kontakt med din kärna. Rösten är nu starkare och du hör den lättare. Du vet att det är dags att ge plats för dig. Sluta ta hand om alla andra och fokusera på dig själv.

Var ärlig med vad du längtar och drömmer efter.

Är du tydlig och ärlig med vad du vill ha i ditt liv är chansen mycket större att den kommer till dig. Drömmer du om att bli en erkänd författare men samtidigt inte tycker att du skriver bra nog. Då är risken att du hela tiden skjuter det framåt i tiden och det rinner ut i sanden. Ja, du kommer att ha dåligt samvete. Mest i början. Det kommer att bli lättare att frigöra tid till dig. Det är som alla andra färdigheter, ju mer du tränar på det desto bättre blir du.

Vad drömmer du om?

Har du ingen att prata drömmar med?

Är det skrämmande att säga vad du drömmer om högt till någon?

Vill du skapa en plan för att nå ditt kreativa drömliv?

Hör jag ett ja?!! Yey!!

Kontakta mig, jag har just nu ett fantastiskt erbjudande som du inte vill missa! 4 platser innan priset höjs!

Mer info hittar du här! Först till kvarn!

 

Christine

-Coach och idékreatör

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *