Skapa nya kreativa mönster i ditt liv!

Livet är gudomligt och mystiskt. Vi vet verkligen aldrig vad som kommer att hända. Vem som kan komma in i vårt liv eller ta klivet ut ur det. Även om detta är självklart så går många runt med ögonen mot marken och missar sina möjligheter. Missar sitt liv.

Bara för att nåt hände på ett visst sätt första gången innebär det inte att det kommer att bli detsamma nästa gång. När du tänker såhär så skapar du den verkligheten för dig. Gamla vanor kommer att förstärka vad du anser vara sant. Du kommer att reagera på samma sätt som du alltid har gjort och cykeln kommer att fortsätta i all oändlighet. Livet förändras runt omkring dig men du fortsätter precis som du alltid har gjort.

Tänk om du idag höjer blicken och konstaterar att livet ständigt förändras. När livet ändras så innebär det att även du förändras. Den du är idag är inte den du är imorgon. Du har kraften att bryta mönstret. När du ändrar perspektiv, kan du välja det som tillåter dig att ändras med allt runt omkring dig. Du kan börja experimentera! Sjung när du är ledsen, dansa på morgonen, skratta när du egentligen vill gråta, vara snäll när du kokar inombords, skapa nya mönster, nya idéer. De här experimenten skapar nya möjligheter!

De tillåter dig att kapitulera. Du öppnas upp. Skapa nyfikenhet. Låt din själ blomma.

Det finns alltid något du kan ännu inte kan se.

Vilket mönster är du redo att bryta?

Christine

-Coach och idékreatör

2 thoughts on “Skapa nya kreativa mönster i ditt liv!

    1. Tack så mycket! Det värmer❤ Fin hemsida du har😘 Jag skriver gärna om dina tjänster i min blogg. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *