Visa acceptans för det som inte syns på ytan.

Alla människor tacklas med olika problem. Det finns inte en enda problemlös människa på denna jord! Eller jo, det gör det säkert men de är lätträknade…. Jag vet inte hur det är med dig men jag skyltar inte med mina problem. Jag berättar inte för alla vad som oroar mig. Det väljer jag att dela med utvalda personer som jag är trygg med.

Ett öppet sår är lätt att se och förstå smärtan.  När såret sitter inombords och går att dölja med ett falskt leende blir det svårare. Svårare att berätta, lättare att trycka undan tills det gör så ont att det är outhärdligt. Då är läketiden så mycket längre än när såret endast var ett litet skrapsår. Att hitta mod att prata med någon tidigt är superbra! Bara att säga högt till någon annan kan vara en stor del för att läka. Kanske bor det hjälp där du minst anar det….

Så många det är som mår dåligt i själen. Så många som inte tas på allvar för att man inte kan se det med ögonen eller ta på det med händerna.

Men det är inte bara ögonen som kan se. Du kan känna energin och du kan lägga märke till kroppsspråket. Titta personer i ögonen och där har du svaret. Vi behöver bli bättre på att visa acceptans för det som inte syns på ytan.

Det finns en anledning till varför människor beter sig som de gör. Det behöver inte handla om dig. Det kan vara så att just du är där när bägaren rinner över.

Tänk så mycket som finns under ytan på ett isberg. Det är bara en bråkdel som visas över ytan.

Var omtänksam mot dina medresenärer på denna jord.

 

 

LevAnde kramar

Christine

2 thoughts on “Visa acceptans för det som inte syns på ytan.

  1. Det e ju min bakrundsbild på mittfb konto. Min. Får bytta då. Jagom e så dålig på dator..annars hållerj medvad du skriver. Men j är den som ofta prsar om mna rädslor. Detvill folk inte höra. N dl orkarmed. Inte många.hadetbra.

  2. När Själen är ledsen gråter kroppen.
    Den som ställer frågan hur man mår och får svaret om den vill att man svarar av artighet eller ärlighet kanske tänker till och lite djupare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *