Är det dags att ändra riktning på din dröm?

Att vilja ha mer för dig själv är inte ett svek mot det du har idag.

Drömmar har vi alla. Drömmar behöver vi alla! Vill du skapa ett drömliv behöver du vilja ha mer än du har idag. Det är utveckling. Det innebär inte att det du varit ska förminskas. Att utvecklas innebär att du är nyfiken på dina möjligheter. Din inre kraft som längtar efter att spränga sig fri! Att sätta mål och delmål för att nå dem är jag för!! Yey vad spännande!

När är det dags att ändra riktning på din dröm?

  1. När du kämpar för att nå den. När du inte känner inspiration utan du bara kör på för att du sagt att det är detta du drömmer om. Du tror att om du inte fortsätter kommer de att klanka ner på dig och säga att du bara påbörjar en massa!
  2. Du känner ingen kontakt med drömmen och vägen dit känns bara jobbig och outhärdlig. När du inte känner “tjoho!!” när du jobbar mot drömmen.
  3. När du inser att det inte var din dröm från början. Du kommer på att det du jobbat mot är någon annans förväntning på dig. Vi ärver inte bara ögonfärg från våra föräldrar. En del drömmar levs ut genom barnen. Se till att ha koll på om det är dina egna drömmar du följer. En bra fråga att ställa dig är “Varför vill jag ha detta?”
  4. Du orkar inte mer. Luften har gått ur dig…. Det kan handla om att drömmen ska läggas på is för att sedan få ny luft eller så innebär det att det är dags att lämna den. Säkert har den lärt dig massor som du inte ens är medveten om.
  5. När den känns nåbar och dags att utföra. Då är det ingen dröm längre utan ett mål som min kloka kollega, Jenny poängterade. I detta läget är det dags att spänna pilbågen lite vassare!

 

Hur ser ditt drömliv ut?

Är det dags att börja utforska dina drömmar?

Vad längtar du efter?

Ska vi tillsammans ta reda på det?

Jag har 3 platser kvar till makalöst pris!

 

Min senaste tavla som jag kallar “Drömvågor”

 

LevAnde kramar

Christine

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *