Jag har ändrat riktning! Nytt namn på bloggen!

Häromdagen skrev jag om att ändra riktning på sin dröm som jag fick mycket respons på. Tack så mycket! Jag tror att det inlägget kom för att det var dags för mig själv att ändra riktning. Jag har min livsspindel (inte många som har en sån, vill du veta mer så skicka ett mejl) som hjälper mig att sätta ut min riktning (drivkrafter) med hjälp av mina intentioner och min essens. Det finns sex drivkrafter och man är inte aktiv i dem alla samtidigt. Jag har precis haft ett spindelbensbyte. Jag har känt mig riktningslös och trevande….. Nu är jag tillbaka i full kraft! Jag har vilat i min essens och det är ok det också…

Min tanke med bloggen från början var att våga göra min röst hörd. Det handlade om att gå utanför min komfortzon. Det som skrämde mig var; tänk om någon tycker att mina tankar är löjliga, tänk om någon inte håller med mig och blir arg på mig! De tankarna har jag inte längre.. Tvärtom, jag tycker att mina tankar behöver delas med världen. Yey!! Det är viktigt att komma ihåg hur man var tidigare för att fira framstegen man faktiskt har gjort.

Tänk vad jag har vuxit i min kraft! Min blogg har hjälpt mig att bli sedd och hörd som jag har längtat efter (fast det har jag ju inte vågat säga högt tidigare) och jag är supertacksam över alla er läsare!! Utan er hade det inte varit kul!

Jag har valt att byta namn på min blogg för att visa mig ännu mer. Jag vill inte längre gömma mig bakom “LevAnde Fru Kost”. Nu är det Christine och inget annat!

 

Vill du ta fram din livsspindel? Jag berättar gärna mer!

– Är du frustrerad över att ha för många projekt i huvudet och inte kan fokusera?
– Tror du att du måste leva det liv du har nu, även om du inte är nöjd?
– Känner du att din potential inte utnyttjas fullt ut?

 

Levande kramar

Christine

 

 

 

2 thoughts on “Jag har ändrat riktning! Nytt namn på bloggen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *