Därför upprepar en del supersmarta kvinnor dåliga relationer….

2

Supersmarta kvinnor finns överallt! De är entreprenörer, sjuksköterskor, administratörer, mammor, chefer, bloggare, lärare, säljare. Ja, de finns överallt. De har stenkoll på sitt liv och riktningen förutom när det gäller sina relationer.

De känner sig så otroligt frustrerade över att de inte kan knäcka den nöten! Hur svårt kan det vara liksom? Allt annat i livet flyter ju på så enkelt.

Jag lyssnade på ett fantastiskt webinar där detta diskuterades. Det finns tre kraftfulla frågor att ställa dig för att komma på ditt “varför”.

1. Vem påminner denna personen mig om?

2. När/Var har jag känt så här tidigare?

3. Varför känns denna dynamiken bekant för mig?

 

De frågorna kan få dig att förstå varför du fortfarande drar in denna sortens människa i ditt liv. Vad är det i dig som behöver lyftas upp och läkas? Det ligger förmodligen så långt inom dig att du inte är medveten. Det är så vi skyddar oss tills vi är starka nog att hantera det. Inom Lifespidersystem finns det fyra steg i kunskapstrappan.

 

Omedvetet okunnig – Här vet du inte ens om vad det handlar om. I detta stadiet är du inte medveten om vad du inte vet.

Medvetet okunnig – Här börjar du få upp ögonen på all ny kunskap och information. Du börjar få aha-upplevelser och nya samband uppenbarar sig.

Medvetet kunnig – Här har du skaffat dig kunskap och mer information kommer till dig på olika sätt.

Omedvetet kunnig – Här har all din kunskap blivit självklar för dig. Du tänker inte ens på att du har den. Dags att bli medveten om nya saker! 😉

 

Om du fortfarande inte får det du vill ha och längtar efter så beror det på en undermedveten upprepning du har inom dig någonstans. Du är omedvetet okunnig och behöver först och främst öppna upp dina tankar och ta emot ny information. De kan komma till dig på olika sätt. Tankar kan börja poppa upp i ditt huvud, bilder, böcker, känslor, texter, låtar, möten med andra människor du inte träffat på länge. Var öppen för allt som kommer till dig.

 

Behöver du hjälp att hitta svaret på de här frågorna kan du boka coachning med mig så tar vi tillsammans reda på dina unika svar. Ingen människa är den andra lik. Vi har alla våra olika upplevelser på denna jord. Jag har två platser kvar innan priset höjs rejält.

Vill du veta mer om den bästa kursen för att en gång för alla öka din självkänsla, självförtroende och självkärlek? Hör av dig så berättar jag mer!

 

LevAnde kramar

Christine

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke