Att kliva ur min komfortzon och bli sedd! Sjukt jobbigt och kul! :)

Att visa mig har alltid varit så jobbigt! Nej, inte alltid när jag tänker efter….

När jag var liten uppträdde jag med min bästa vän Nina så fort vi fick tillfälle. Vi älskade uppmärksamheten. Vi sjöng för alla att lyssna och se oss. Så fort det var fest ställde vi oss på scen och uppträdde.

Vi sjöng Carolas “Främling” på lekplatsen så att hela kvarteret kunde höra. Jag är osäker på hur vackert det var… 🙂

Drömmar hade vi massor. Ingenting var omöjligt! Vi startade till och med en grupp “Star girls”. Vi skulle slå stort i hela världen. Det har vi inte gjort än… 😉

Ikväll delade jag en video i min Facebook-grupp Skapa ditt kreativa drömliv vilket kändes jobbigt men samtidigt kul! Vi behöver kliva ut vår komfortzon för att skapa förändring. Eller hur? Annars är allt likadant som igår….

Vill du se mig dansa så gå med i gruppen eller kolla in mitt insta! <3

 

Kärlek och kreativitet

Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *