Känns drömmen alldeles för avlägsen? Börja där du är.

Drömmar ska vara stora och utan gränser men det gör också att det tar emot att agera mot dem.

Förstår du vad jag menar? Osäkerheten kommer som ett brev på posten och du tappar fart.

Drömmer du om att skriva en roman? Då kanske du ska börja med att skriva en kort novell om någon som vill skriva en roman. Börja där du är.

Drömmer du om en egen youtube-kanal? Då kanske du ska börja med att göra ett första avsnitt att det är ångestfyllt att starta en youtube-kanal. Börja där du är.

Drömmer du om att filma dokumentärer? Öppna upp kameran och börja filma en kort film om något som känns kul och intressant. Börja där du är.

Detta innebär att börja där du är. Varje steg som tar dig mot din dröm räknas. Första försöket kanske går åt skogen och även nästa. Men ju fler försök du gör desto vassare och säkrare blir du på dig själv och din förmåga. Varje framgångsrik människa började där de var. Vad är ditt nästa steg? Berätta, jag är så nyfiken! Något som är oerhört viktigt är att skaffa support. Någon som fångar dig när du är ostadig och rädd. Den källan kan se ut på många olika sätt. Hitta det som passar dig.

Jag målade igår kväll. Jag behöver det. Jag älskar det. Det lir lättare för varje gång jag visar den för andra att beskåda. Första gången var ångestfylld men något inom mig kände att det var nödvändigt. Ja, det kommer att kännas jobbigt. Gör det ändå.

Jag ser hav och min son ser skog. Vad ser du? Kommentera gärna!

Ta gärna klivet in i min kreativa Facebookgrupp Skapa ditt kreativa drömliv.

Där lyfter vi och peppar varandra.

Känner du att du behöver mer än så? Då kan jag vara med dig på din resa.

 

Christine

– Kreativitetscoach

3 thoughts on “Känns drömmen alldeles för avlägsen? Börja där du är.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *