Därför vet du inte vad du ska bli när du blir stor!

Har du hela livet letat efter svaret på frågan “Vad ska jag bli när jag blir stor?”

Ibland tror du att du har knäckt nöten och känner dig så tillfredsställd.

Du grottar in dig och suger åt dig all ny information och tänker “Nu ska jag bli spjutvass på detta!”

Efter ett tag tröttnar du och du känner dig lika värdelös igen….

Åren går och du börjar känna paniken. Vad ska du bli när du blir stor?

Visst måste man välja en sak av allt som är intressant och kul? Eller?

Det är inget fel på dig! Tro mig, det är en styrka du har som du ännu inte har förstått.

En del människor vet tidigt vad det vill och går efter det men det är inte du.

Båda sorter behövs i samhället. Den ena är inte bättre än den andra. När de samarbetar sker magi!

Det finns inte bara en enda passion som du ska följa för att allt ska bli enligt planen.

Passion är inte en plan. Det är en känsla och den är lika föränderlig som molnen på himlen.

Att vara rädd för att välja “fel” jobb där du ska vara hela livet skrämmer skiten ur dig!

Du behöver inte välja. Hur känns det att läsa det?

Jag håller på att skapa en e-kurs för såna som dig så att du ska få kraft och mod att äntligen leva ett liv i linje med det du är ämnad att göra. Yey! Att starta innan man är klar är bra har jag förstått. Jag har än så länge bara fått en idé och känner att jag måste följa den! Det känns rätt <3 Jag har ingen aning om vart det kommer att sluta.

Jag behöver hjälp. Vill du hjälpa mig? Jag vet inte ännu hur många som kan vara lämpligt men anmäl ditt intresse till levandefrukost@gmail.com så tar vi det därifrån. Det kommer att kosta en summa pengar för att den ska få energi. Pengar är liksom allt annat energi.

LevAnde kramar

Christine

-Coach och idékreatör

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *