30 tavlor på 30 dagar! Min septemberutmaning :)

Egentligen avskyr jag utmaningar! På riktigt. Samtidigt får de mig att kliva ut från min komfortzon och utvecklas. Det är precis vad jag behöver nu. Jag känner att jag tappat fart och min tro sviktar.

Det är ett tecken på att jag behöver ny energi. Därför gör jag detta och är nyfiken på vart det kommer att leda. Jag ska skapa 30 tavlor på 30 dagar som september har. Vill du hänga på? Det finns inga krav på hur en tavla ska se ut.

Det handlar om att ge min kreatör tid att skapa utan krav på prestation. Det som kommer till mig är det som ska delas med världen. Enkelt, så som jag gillar!

Jag har fått en plats att skapa! Dottern fick ett nytt skrivbord och jag fick hennes. Det är redan fullt av fläckar och jag behöver inte känna att jag behöver vara rädd för att smutsa ner. YeY!! Mitt glas har jag fyndat på loppis och jag älskar det! Jag dricker allt från vatten till vin i det. Vissa färgskador har dock uppkommit! Hihihi 😉

Have a happy friday!

Christine

-Kreativitetscoach

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *