Därför ska du ta första steget mot din dröm nu, inte imorgon.

Jag vet precis hur du känner dig. Det finns dagar när jag känner mig fullkomligt vilse. Jag vet inte var jag ska börja. Andas långt ner till tårna. Flera gånger.

Rädslan av att göra fel sak är en riktigt stor tröskel. Alla vi drömmare, artister och kreatörer lägger ner en stor del av vårt hjärta på vad vi gör, och det kan vara så otroligt skrämmande att visa sig för andra att beskåda. Att blotta sig och vänta på responsen kan vara så skrämmande att vi väntar. Vi gömmer oss och låter den kreativa gnistan blekna. Att våga släppa taget om kontorsjobbet som vi inte vill ha, skolan vi inte passade särskilt bra i och det utstakade liv som samhället har valt ut för oss. Nej. No more!

Vad är det värsta som kan hända?
Genom att välja en väg, ger du inte upp dina andra alternativ. Du stänger inga dörrar eller översvämmar andra vägar. Du kan ändra din väg när du vill. Där du är om fem år är definitivt inte där du trodde att du var på väg. Det kan jag garantera.

Så gör något. Något. Misslyckas. Lyckas. Testa nåt nytt. Det är när du experimenterar som fantastiska saker händer. När vi inte vet vad vi ska göra, när vi inte vet vad vi kan göra då kan vi försöka göra någonting. Det finns inga regler. Du kan upptäcka kvaliteter som du inte visste att du hade. Du har massor som är omedvetna för dig.

Det är okej att börja och vara ofullkomlig. Bli bekväm med det för det försvinner aldrig. Det är är en process, inte en destination. Perfektion är överskattat. Börja innan du är klar.

En övning för att bli medveten om dina kvaliteter. Ställ dig frågorna;

Vad uppskattar andra med mig?

Vad får jag ofta komplimanger för?

Vad vill andra människor att jag hjälper dem med?

 

LevAnde kramar

Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *