Mitt dagtecken är Akbal enligt Mayakoden. Vilket är ditt?

Det är många år sedan jag kom i kontakt med Mayakoden. Det är en fantastisk bok som har gett mig många insikter. Allt är inte som vi tror att det är. Att ha ett öppet sinne för vad som är möjligt är viktigt för mig. Jag har många tokiga tankar tycker många. Jag delar dem inte med alla. Ibland glömmer jag bort mig och hamnar mitt i en konflikt. När jag känner att personen inte är redo så backar jag. Det går inte att tvinga någon att tro. Det kommer till en på olika sätt. Att vara öppen för olika möjligheter är allt jag begär. Lås inte in tankarna i något stelt som inte går att förändra.

Akbal betyder härd eller eldstad.  De som är födda i detta dagtecken har en mjukhet och kvinnlighet. Vi håller undan nattens mörka krafter. Vi beskyddar vår familj. Vi berättar sagor som lever kvar i det oändliga. Det vi säger kommer man ihåg. De som bär detta dagtecken kan bli till shamaner. Vi skingrar osäkerhet och tvivel. Vi hittar nya vägar att gå. Vi finner nya kreativa uttryck. Natten bär på en tomhet som vi fyller med kunskap. Vi ser unga ut. Vi är  välsignade med evig ungdom. Vi åldras men det är en långsam process.

Min kosmiska ton är Gud av ljus. Jag skapar rörelse framåt.

De fyra första kommentarerna med födelsedag kommer jag att skicka dagtecken till.

 

Kram från mig till dig

Christine

17 thoughts on “Mitt dagtecken är Akbal enligt Mayakoden. Vilket är ditt?

      1. Fyller du år idag? Varmt grattis min fina vän❤️ 2 oktober men vilket år? Du är några år yngre än mig vet jag…😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *