Kraftfulla frågor varje kvinna borde ställa sig.

Jag tror på kraften i frågor.

Genom att ställa frågor till sig själv lär man känna sig själv mer och man får nya insikter. I love it!

Du kanske är väldigt nöjd med ditt liv. Du har dina trygga rutiner. Du vet vad som förväntas av dig. Men det finns en mening med att du klickade på länken till det här blogginlägget. Jag antar att du inte är helt nöjd med din tillvaro. Ditt liv är tryggt men tråkigt. Du funderar över ditt liv, du är nyfiken på förändring och du vill utvecklas. Men var ska man börja? Och varför?

Vill du lära känna dig själv bättre? Förstå var du är i ditt liv och vart du är på väg? Jag tror på kraften i bra frågor. Mina 19 frågor kommer att ge dig en bra start på vägen.

Om du har gått in i den berömda väggen, fått en bebis, blivit uppsagd från ditt jobb eller fått en diagnos kommer du att känna dig vilse och osäker. Varje förändring i livet skapar osäkerhet och frågor är ett ypperligt sätt att hitta tillbaka till sin kärna.

“Varför ser inte mitt liv ut som jag vill att det ska?”

“Varför går det så lätt för andra människor när jag kämpar så mycket? ”

“Vart är jag på väg?”

“Vem är jag när ingen ser mig?”

“Vem är jag när alla ser mig?”

 

Jag är en kreativitetscoach och jag älskar att väcka liv i människors drömmar. Jag skriver om mitt liv och mina tankar här för att det hjälper mig att förstå mitt liv. Det har hjälpt mig mycket och jag älskar era kloka ord som jag får i kommentarer och i mejl. Tack för att ni lägger er tid på att läsa min blogg.

 

När något känns fel, frustrerande eller svårt är det dags att ta ett steg tillbaka och börja ifrågasätta så att du kan identifiera vad som behöver ändras. Eller hur? Ifrågasätter du ditt liv regelbundet? Om ditt svar är “Kanske?” Eller “Jag vet inte hur man gör det” eller “Wow, det är läskigt”, så är mina frågor för dig.

De här frågorna är en bra början att lära känna dig bättre.

Gillar inte svaren?

Har du inte svar på några av dem? Då är det där ditt arbete ligger.

Frågor varje kvinna borde fråga sig själv.
Vad vill jag verkligen just nu?
Hur vill jag bli älskad?
Vem behöver jag förlåta?
Vilken är min superkraft?
Är jag närvarande i min kropp?
Vad älskade jag att göra när jag var barn?
Älskar jag mig själv precis som jag är just nu?
Vad kan jag släppa taget om?
Vad skulle vilja lära mig?
När kände jag mig riktigt glad senast?
Hör jag min egen unika röst?
Vilket avtryck vill jag göra?
Vad har jag gjort för mig själv idag?
Hur kan jag ge mer kärlek idag?

Vill du få svar på dessa magiska frågor tillsammans med mig så har jag en plats kvar för coachning i oktober. Tillsammans väcker vi liv i dina drömmar. Yey vad skoj! Det handlar om att synka med varandra och vill du boka en gratis halvtimme med mig så har jag tre tillfällen tillgängliga. Allt för att du ska känna att jag är rätt för dig och att du kan få en känsla för vem jag är.

Måndag 9/10 kl 14.30 Bokad

Måndag 9/10 kl 20.30 Bokad

Torsdag 12/10 kl 13.00 Bokad

 

LevAnde kramar

Christine

 

2 thoughts on “Kraftfulla frågor varje kvinna borde ställa sig.

  1. Hej! Jag tar gärna emot en haltimma coachning! Måndag 9/10 14.30 om den tiden fortfarande finns kvar? 🤗

    Kram Fanny

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *